Știi ce cumperi?

Mulți prestatori de servicii din acest domeniu au învățat să vorbească limba ademenitorare a publicității. Atît de bine că nu mai știi de unde să alegi dintre atîtea servicii grozave, oferite de oameni supra-calificați și dedicați. Cum să-i distingi pe cei care sînt și buni de cei care au învațat doar să își prezinte serviciile mult mai bine decît le pot presta?! Din păcate, rareori ai cum.


Cu cît citești mai mult despre aceste servicii, cu atît mai de des vei auzi: -RAPID! (trec peste această idee fulger), prietenos (oare predă cineva dușmănos?), CU CĂLDURĂ, FLEXIBIL, cu psihologie, ATRACTIV, prin CONVERSAȚIE, cu TEHNICI care... cu RĂBDARE, prin JOC, creativ, cu METODE MODERNE- audio- video (păi, doar nu trăim in epoca de piatră)... INTERACTIV , PERSONALIZAT, PRACTIC, dacă îți pui un podcast lîngă ureche înainte de a adormi, care repetă dialoguri sau diverse categorii gramaticale (hmm...). Prin muzică, filme, coaching, NLP (hmm...), dezvoltare personală... 

Pe de-o parte orice profesor bun apelează la mijloacele cu adevărat utile din aceasta gamă de abordări. Pe de altă parte, nu e o garanție că în spatele unui discurs de promovare aranjat cu cuvinte frumoase se află întotdeauna un serviciu care să susțină promisiunile lui atrăgătoare.

Admitere bilingv/ intensiv - Cambridge KET - PET

Bacaluareat - Cambridge FCE - CAE

Admitere la facultate - IELTS

Interes profesional - Business - Relocare


Sfat: Fiecare om are personalitatea, capacitatea și obiectivele lui de învățare. Fii conștient că reclama este sufletul comerțului și încearcă să afli cît mai repede dacă în spatele acestei reclame există și un serviciu care acoperă frumoasele promisiuni de vînzare și dacă este serviciul educațional care ți se potrivește.

 

Acordă-ți 4 pînă la 8 sedințe pentru a lucra cu un om al cărui mesaj publicitar ți-a plăcut. Dacă nu ești mulțumit, nu continua în virtutea inerției. Știu că pare neplăcut să cheltui timp și bani cu un profesor și apoi să renunți să o iei de la capăt cu altul. Din păcate, e și mai neplăcut să rămîi într-o colaborare care nu îți aduce suficientă mulțumire pentru ce plătești și timpul pe care îl investești. După o lună, două, tu singur poți aprecia dacă ceea ce ai primit concordă cu așteptările tale realiste și decide dacă e bine sau nu să continui cu același profesor.